Villa Taiga - Tervetuloa


Villa Taiga on joulukuussa 2019 valmistunut, tasokas, puurakenteinen lomahuvila Enontekiöllä, suositussa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston tunturimaisemassa, lähellä Raattamaa. Huvilassa on lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. Takkatulen tunnelmassa voit nauttia olohuoneen isoista ikkunoista avautuvasta maisemasta Vuontisjärvelle ja jylhille Pallastuntureille.

Pihasta pääsee suoraan vaellus- ja maastopyöräilyreiteille, sekä Raattaman Reittien huoltamille hiihtoladuille mm. Hannukuruun, Hetta-Pallas- reitille sekä kohti Montellin majaa ja Nammalakurua.

Kesäisin lähin yhteiskäytössä oleva uintipaikka on Hommajärven rannassa, n. 250 m. päässä. Siellä on myös laituri ja laavu. Vuontisjärven rannan venevalkamassa oleva Villa Taiga niminen soutuvene, on vapaasti vuokralaisten käytössä. Pelastusliivit löytyvät mökistä.

Huvilassa on tilava eteinen. Eteisen ja valoisan olohuone-keittiön seinät on hirsipaneelista. Kahdessa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta molemmissa ja kolmannessa on parisänky. Lisäksi on kodinhoitohuone/ pukuhuone, kylpyhuone, jossa toinen wc, sähkösauna ja erillinen wc. Tunturinpuolella on osittain katettu terassi, jossa kesäisin voi nauttia yhdessäolosta ja grillata kaasugrillillä. Takapihan nuotiopaikalla loimutat lohta ja paistat makkaraa! Lisäksi voit nauttia ihastuttavan puulämmitteisen pihasaunan leppoisista löylyistä. Saunassa on pukuhuone ja pieni terassi. Sauna on sähkötön ja vesi pitää kantaa sisältä.


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Villa Taigaan luomaan unohtumattomia lomaelämyksiä!